Startpagina>Bouwstoffen>Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieën

Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieën

vrijgavetijd:2023-12-11 14:02:11Laat gebruiker vrij:779HP136589660

zoals zwakke koppelomvormer, vermogensverschuivingsfout, hoge olietemperatuur, onvoldoen【de hydraul】ische koppelomvormer, ontoereikende drukregeling, onvoldoende tegendruk Controleer de kwaliteit van koppelomvormer olie (of hydraulische transmissieolie verkeerd wordt gebruikt) dosering, koppelomvormer drukregelklep, tegendrukklep en hun ingestelde drukwaarde. De directionele klep zit vast of lekt intern. Olievervuiling is ernstig. Controleer de oorzaak van de klep plakken en elimineer het dienovereenkomstig. Filter of vervang de hydraulische olie. Als de olietemperatuur te veel stijgt, controleer of er een probleem is met de koeler. Controleer de kwaliteit van de hydraulische olie. De hydraulische instapbrug van het merk, ook bekend a;ls het hydraulische laad- en losplatform, kan snel laden en lossen van goederen bereiken. Het structuurontwerp is eenvoudig, het gebruik is flexibel en handig, en de werkefficiëntie is hoog. Het wordt veel gebruikt en wijd populariseerd in de markt.

Verwijder en demonteer de verlagende klep, blaas de klepkern schoon met perslucht en installeer deze vervolgens opnieuw.

Busgow FreiburgLage kosten: Vergeleken met schaartype mobiele hefplatforms, zijn de kosten veel lager. Daarom, bij het kiezen van een hefplatform is het noodzakelijk om factoren zoals het bereik van gebr,uik, de frequentie van werk, en de ladingscapaciteit van het hefplatform te overwegen om een geschikt hefplatform voor werkvereisten te kiezen.

Inleiding tot vaste instapbrug Laden en lossen Mobiele instapbrug is een zeer gebruikelijke structurele vorm in moderne logistieke sites. Het is het punt en eindpunt van de logistieke keten van de onderneming, en een laad- en losoperatieplatform voor ondernemingen om snel en omzet producten en goederen. De hoogte van het laad- en losverrichtingsplatform is vast, maar er is altijd een bepaald hoogteverschil of kloof tussen de transportvoertuigen en het laad- en losplatform vanwege de hoogte van het vervoer. Hierdoor kan de heftruck het transportvoertuig niet in- en uitstappen voor direct laden en lossen van goederen. Gebruik de instapbrug voor betrouwbare verbindingen. Stel vorkheftrucks in staat om transportvoertuigen snel in en uit te stappen voor het laden en lossen.

Bryansk.,Hoe de lagers van de lift te installeren en te gebruiken? Tijdens het proces van het gebruik van het lagerapparaat van de lift, kunnen we niet altijd garanderen dat het lagerapparaat de juiste oriëntatie heeft, wat onvermijdelijk leidt tot sommige apparaten niet op zijn plaats of lagerverplaatsing. Zodra deze problemen in het apparaat optreden, zal het veroorzaken dat de speling tussen de lagers te kl?ein wordt, en dan onmogelijk maken voor de binnen- en buitenringen van de lagers om in hetzelfde rotatiecentrum te zijn. Dus het is noodzakelijk om gespecialiseerde hulpmiddelen te gebruiken bij het installeren van lagers, en in de toekomst is het ook ,noodzakelijk om een testinstrument te gebruiken om de lagerinstallatie te testen, om het succes van de lagerinstallatie te verzekeren.

Elke maand moet er voor worden gezorgd dat er twee keer boter wordt toegevoegd aan de transmissiepositie waar de vetnippel zich bevindt. Voor gebieden waar geen boter kan worden toegevoegd, is het noodzakelijk om het oliecircuit te wissen of de vetnippel te vervangen totdat boter kan worden toegevoegd. Anders is het verboden om de apparatuur te gebruiken.

Beginnende operators: Door hun gebrek aan begrip of gebrek aan begrip van de bedieningsmethoden van hooggelegen werkplatforms, is het gemakkelijk voor hen om fouten te maken en storingen van apparatuur te veroorzaken. Operators op dit gebied moeten geduldig leren en een training doorstaan voordat ze ze kunnen bedienen en gebruiken.


Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieënLet bij het werken in een warme omgeving op warmteafvoer.

Sommige vrienden vinden vaak dat de liftmotor oververhit is, maar er is nog steeds dit fenomeen. In feite zijn er vele redenen voor de oververhitting van de liftmotor. Om het gebruik van iedereen te vergemakkelijken, zal Hengqi de redenen voor de oververhitting van de motor introduceren.

Controleer de kwaliteit en het niveau van de hydraulische olie. Wanneer het hefplatform naar een hoge positie wordt verhoogd, moet het hydraulische olieniveau 40-50 millimeter hoger zijn dan de bodem van de olietank. Wanneer de kleur van de hydraulische olie donkerder wordt, de olie plakkerig wordt, of er vreemde voorwerpen zoals grind in de olie zijn, moet de hydraulische olie tijdig worden vervangen. Het hydraulische systeem van het hefplatform moet worden gecontroleerd op hydraulische en pijpleidingverbindingen. Als de pijpleiding beschadigd is, moet deze onmiddell,ijk worden vervangen; Wanneer er losheid in het verbindingsdeel is, span de pijpverbinding aan.

Eens kijken.,Als er al water in de motor van de lift is terechtgekomen, moet de motor worden gedemonteerd zodat het water snel kan verdampen. Dit is een zeer snelle ontvochtigingsmethode in de zomer.

Zoals we nu allemaal weten, zijn liften en hefplatforms de afgelopen jaren op grote schaal gebruikt om de problemen op te lossen die we in het dagelijks leven tegenkomen. Omdat hoogtewerk een risicovol beroep is dat het gebruik van hulpwerktuigen vereist om bepaalde taken uit te voeren, valt het gebruik van liften ongetwijfeld op de markt voor huishoudelijke machines en is krachtig ontwikkeld.

Het kan te wijten zijn aan beschadigde afdichtingen of scheuren in de oliepijp, wat resulteert in een daling van de druk en het onvermogen om de grote hoogte te ondersteunen.


Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieënAlle technische indicatoren zijn al eerder geïnspecteerd en debugged, en alle technische indicatoren voldoen aan de ontwerpvereisten. Bij gebruik hoeft alleen de voeding te worden aangesloten en hoeft de hydraulische en elektrische systemen niet te worden aangepast.

Een compleet assortiment producten,Voorzorgsmaatregelen voor dagelijks onderhoud van hydraulische lift: Controleer alle hydraulische leidingen en verbindingen van de hydraulische lift. De leidingen mogen niet beschadigd zijn en de verbindingen mogen niet los zijn. Alle verbindingen moeten worden aangedraaid.

Het gewicht van de goederen op de tafel van het hydraulische hefplatform zou binnen de nominale lading moeten zijn. Overlading kan de hefsnelheid en de levensduur beïnvloeden. Zonder overbelasting, kunnen mensen( de hoeveelheid goed)eren passend verhogen om werkefficiëntie te verzekeren, of; herhaaldelijk verlagen van de afgifte; Flexibel gebruik.

Het kan te wijten zijn aan beschadigde afdichtingen of scheuren in de oliepijp, wat resulteert in een daling van de druk en het onvermogen om de grote hoogte te ondersteunen.

Busgow FreiburgVolgens de prestaties van het materiaal, zijn de hefplatforms van de aluminiumlegering over het algemeen verdeeld in de volgende categorieën: mobiele hefplatforms van de aluminiumlegering: het materiaal gebruikt hoogwaardige materialen van de aluminiumlegering, waardoor de afbuiging van het hefplatform aanzienlijk wordt verminderd. Klein formaat, in staat om verrichtingen op te heffen en te verlagen in een relatief kleine ruimte. Tegelijkertijd kan het lichtgewicht en flexibele model een vast hefplatform van de aluminiumlegering verplaatsen en bedienen: De platen van de hoge sterkte aluminiumlegering worden over het algemeen gebruikt in de markt, en het ont『werpproces is gebrui』ksvriendelijker en nauwkeuriger De apparatuur kan worden aangepast aan de werkelijke gebruikssituatie, en de grootte en belastingsverhoging van de tafel kan sterk voldoen aan de diverse behoeften van klanten.

Openluchtliften en fabrieksladingliften zijn zwaar tillende mechanische apparatuur. Openluchtliften worden gebruikt voor het vervoer van goederen tussen verdiepingen van gebouwen, en zij-n gespecialiseerde hydraulische ladingliftproducten. Ze worden hoofdzakelijk gebruikt voor het vervoer van goederen op en neer tussen verschillende werkvloeren; Verticale garage en autolift tussen garagevloeren. Het hydraulische systeem van het product is uitgerust met anti-val- en overbelastingsbeschermingsapparaten, en bedieningsknoppen kunnen op elke vloer en hefplatform werkbank worden ingesteld om multi-point verrichting te bereiken.

Het is ten strengste verboden om de motor van het hefplatform aan te sluiten op de verkeerde voeding. Het moet worden gewaarborgd dat de spanning 380V of 220V is en dagelijks schoonmaakwerk moet worden uitgevoerd. Stof en vuil op de motor moeten tijdig worden gereinigd.


Bron van dit artikel: Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieënStadsplattegrond

Om u te voorzien van een grote hoeveelheid Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieën-informatie, kunt u gratis Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieën-nieuwsinformatie publiceren en opvragen, bedankt dat u Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieën hebt gekozen om te bezoeken

Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieën onderwerp zodat u Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieën gedetailleerde parameters, specificaties, real-time offerte, prijsopgave, hoogwaardige groothandel / levering en andere informatie kunt vinden