Startpagina>Bouwstoffen>Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieën

Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieën

vrijgavetijd:2023-12-11 10:59:34Laat gebruiker vrij:779HP136589660

Nadat de inspectie is voltooid, herinnert de liftfabrikant u eraan om aandacht te besteden aan het gebruik van een persluchtmachine om alle elektrische verbindingscomponenten in het hoofdcompartiment droog te föhnen om te voorkomen dat vocht zich ophoopt in de elektrische verbindingsdelen en erosie veroorzaakt.

Het dagelijkse onderhoud van hefapparatuur van het type geleiderail moet aandacht besteden aan regelmatige inspectie en onderhoud, verborgen gevaren elimineren, fouten elimineren en deze voordelen bereiken voor het verbeteren van de werkefficiëntie, het verlengen van de levensduur van de apparatuur en het verzekeren van de veiligheidsprestaties van de lift.

Busgow FreiburgVeel klanten geloven dat de werkende voeding van hydraulische hefplatforms onder de veilige spanning van 36V is en geen elektrische schok zal veroorzaken, wat !verkeerd is.Normaal is elektrische schok niet mogelijk, maar als .onjuiste werking optreedt, kan het nog steeds zeer gevaarlijk zijn. Hoe kunnen we elektrische schokongevallen effectief voorkomen? Vandaag deelt de redacteur veiligheidskennis met iedereen.

Voordat u de machine gebruikt, moet het personeel de hydraulische en elektrische systemen zorgvuldig inspecteren om ervoor te zorgen dat er geen lekken of kale lekken zijn vóór gebruik.

Rishon Leziyyon, om de lift zoveel mogelijk in een hoge voor- en lage achterpositie te houden wat gunstig is voor het verminderen van het water dat de uitlaatpijp binnenkomt en schade aan de converter te voorkomen.

Handmatige hydraulische platformclassificatie: Handmatige hydraulische hefplatformvoertuigen kunnen worden onderverdeeld in handmatige hydraulische handling platformvoertuigen, handmatige hydraulische stapelplatformvoertuigen en handmatige hydraulische schuifplatformvoertuigen.

Wat moet correct worden gedaan nadat de lift het water binnenkomt, om de lift zoveel mogelijk in een hoge voor- en lage achterpositie te houden, wat gunstig is voor het verminderen van het water dat de uitlaatpijp binnenkomt en schade aan de converter te voorkomen.


Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieënHet dagelijkse onderhoud van hefapparatuur van het type geleiderail moet aandacht besteden aan regelmatige inspectie en onderhoud, verborgen 【gevaren elimineren】, fouten elimineren en deze voordelen bereiken voor het verbeteren van de werkefficiëntie het verlengen van de levensduur van de apparatuur en het verzekeren van de veiligheidsprestaties van de lift.

Stel de overloopklep opnieuw in wanneer de druk laag is. Pas het olieniveau aan om bij 100% nominale belasting te laag te zijn, vul de hydrau(lische olie m)et zuigolie, filter de blokkade en reinig het oliezuiggedeelte van het filter voor luchtlekkage.Controleer de oliezuigpijp en verbindingen; Trek de joint strak. Vervang de connector indien nodig. Lange termijn verbetering van de volledige producten van de liftfabriek, uitstekende kwaliteit, en gereduceerde prijzen

De belangrijkste structuur en het doel van een geleideraillift: Het mechanische deel van een geleideraillift omvat hoofdzakelijk drie delen: een hefapparaat, een spoorapparaat, en een riem vera|nderend apparaat. Het hefapparaat wordt hoofdzakelijk gebruikt om de persoon op te schorten die wordt opgetild, wat het kerndeel van het gehele mechanisme is. Het spoorapparaat wordt hoofdzakelijk gebruikt om bewegingstraject te verstrekken, beugel, wormgest!el, hefarm, bovenste en lagere schelpen, enz. Het tandwielmechanisme omvat hoofdzakelijk grote en kleine tandwielen, wikkelrollen, centrale assen en veiligheidsinrichtingen samengesteld uit stopgespen en torsieveren.

Standaard voorschriften,Na zorgvuldige inspectie bleek dat het hoofdzakelijk werd v-eroorzaakt door twee redenen: één was het verlies van hydraulische druk, en de andere was het lekken van hydraulische kleppen of afdichtingen.

De open instelplaatbasis maakt het handiger om vuil schoon te maken.

Inleiding tot vaste instapbrug Laden en lossen Mobiele instapbrug is een zeer gebruikelijke structurele vorm in moderne logistieke sites. Het is het punt en eindpunt van de logistieke keten van de onderneming, en een laad- en losoperatieplatform voor ondernemingen om snel en omzet producten en goederen. De hoogte van het laad- en losverrichtingsplatform is vast, maar er is altijd een bepaald hoogteverschil of kloof tussen de transportvoertuigen en het laad- en losplatform vanwege de hoogte van het vervoer. Hierdoor kan de heftruck het transportvoertuig niet in- en uitstappen voor direct laden en lossen van goederen. Gebruik de instapbrug voor betrouwbare verbindingen. Stel vorkheftrucks in staat om transportvoertuigen snel in en uit te stappen voor het laden en lossen.


Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieënDe apparatuurverrichting is zeer eenvoudig, druk g!ewoon op de verrichtingsknop, en de hoogteaanpassingsraad van het materiaal zal automatisch stijgen; Laat de knop los, pas het gewicht van de plaat aan om te vallen, en de tongplaat kan worden gebruikt door het op de vrachtwagen te plaatsen.

Aanbeveling en raadpleging,In ons dagelijks leven worden hydraulische laadliften steeds wijder gebruikt en geliefd door klanten. Als hefgereedschap moet het onderhoud van hydraulische laadliften niet onzorgvuldig zijn. Hieronder zal de editor het dagelijkse onderhoud van hydraulische laadliften introduceren.

Besteed aandacht aan het controleren van elk staaldraadtouw op gebroken draden en losse strengen. Als het de relevante regelgeving overschrijdt, moet het onmiddellijk worden vervangen. Het onderhoud en het onderhoud van staaldraadkabels moeten strikt de 85-voorschriften volgen.

Hoewel het heffen van vrachtliften goede veiligheid heeft, in de praktijk, als we niet letten op gedetailleerd onderhoud, kunnen ongevallen optreden. Daarom moeten we aandacht besteden aan hen bij het uitvoeren van dagelijks onderhoud.

Busgow FreiburgHoe de lagers van de lift te installeren en te gebruiken? Tijdens het proces van het gebruik van het lagerapparaat van de lift, kunnen we niet altijd garanderen dat het lagerapparaat de juiste oriëntatie heeft, wat onvermijde{lijk leidt tot so}mmige apparaten niet op zijn plaats of lagerverplaatsing. Zodra deze problemen in het apparaat optreden zal het veroorzaken dat de speling tussen de lagers te klein wordt, en dan onmogelijk maken voor de binnen- en buitenringen van de lagers om in hetzelfde rotatiecentrum te zijn. Dus het is noodzakelijk om gespecialiseerde hulpmiddelen te gebruiken bij het installeren van lagers, en in de toekomst is het ook noodzakelijk om een testinstrument te gebruiken om de lagerinstallatie te testen, om het succes van de lagerinstallatie te verzekeren.

Verwijder en demonteer de hydraulische klep van de liftlacht, blaas de zuiger uit met perslucht, installeer het en installeer het opnieuw.

Het transporthefplatform hoeft alleen maar


Bron van dit artikel: Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieënSitemap

Om u te voorzien van een grote hoeveelheid Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieën-informatie, kunt u gratis Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieën-nieuwsinformatie publiceren en opvragen, bedankt dat u Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieën hebt gekozen om te bezoeken

Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieën onderwerp zodat u Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieën gedetailleerde parameters, specificaties, real-time offerte, prijsopgave, hoogwaardige groothandel / levering en andere informatie kunt vinden