Startpagina>Bouwstoffen>Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieën

Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieën

vrijgavetijd:2023-12-11 09:07:07Laat gebruiker vrij:779HP136589660

Bij het uitvoeren van werkzaamheden op grote hoogte op gevaarlijke randen, zoals daken hangbruggen, hellingen| of kliffen, moeten vangrails of veiligheidsnetten worden geïnstalleerd aan de kant die naar de lucht gericht is, of moeten veiligheidsgordels of touwen worden gebruikt.

De open instelplaatbasis maakt het handiger om vuil schoon te maken.

Busgow FreiburgLadderfabriek en andere diverse merkproducten, met volledige aangewezen producten en gegarandeerde kwaliteit

De hefkracht van de verticutator is niet sterk of de hefkracht is zwak: de drukregeling van de overloopklep voldoet niet aan de noodzaak om de druk aan de vereiste waarde aan te passen; Raadpleeg het schoonmaakpunt 5 hierboven voor lekkage in de oliecilinder; De directionele klep zit vast of lekt intern; Het olieniveau is te laag en het olieinlaatfilter is geblokkeerd; De brandstoftoevoerpomp heeft nadelen; Controleer de slijtage van de eenrichtingsklepkern en klepzitting, en controleer of de eenrichtingsklepveer moe of vervormd is.

Yueyang Stad,Elk type machine of materiaal zal een reeks inspecties en debugging ondergaan alvorens de fabriek te verlaten, totdat alle aspecten gekwalificeerd zijn. Laten we bijvoorbeeld een mobiele lift nemen, hetzelfde geldt voor hem. Natuurlijk kunnen er tijdens de stage nog vragen zijn over de lift, maar zonder contact kan het eenvoudig beheersen van enkele specifieke vaardigheden deze vragen effectief afhandelen.

Voorzorgsmaatregelen voor dagelijks onderhoud van hydraulische lift: Controleer alle hydraulische leidingen en verbindingen van de hydraulische lift. De leidingen mogen niet beschadigd zijn en de verbindingen mogen niet los zijn. Alle verbindingen moeten worden aangedraaid.

Elke maand moet er voor worden gezorgd dat er twee keer boter wordt toegevoegd aan de transmissiepositie waar de vetnippel zich bevindt. Voor gebieden waar geen boter kan worden toegevoegd, is het noodzakelijk om het oliecircuit te wissen of de vetnippel te vervangen totdat boter kan worden toegevoegd. Anders is het verboden om de apparatuur te gebruiken.


Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieënDe problemen die moeten worden overwogen bij het vervoer van hefplatforms, maar bij het gebruik van liften, zullen sommige relatief grote plaatsen hefplatforms kopen die geschikt zijn voor hun eigen behoeften volgens de eisen van de gebruiker. Dit betekent dat apparatuur met overmatig volume zal worden geconfronteerd met problemen in het vervoer, wat ook een zorg is voor veel gebruikers en fabrikanten. Het materiaal is groot in grootte en neemt een groot gebied in beslag, waardoor het ongemakkelijk is om heen en weer te bewegen, en het is zeer moeilijk te verplaatsen, Dus hoe moeten we het oplossen? Vandaag zal de editor een gedetailleerde introductie geven over hoe grote hefplatforms transportproblemen oplossen.

Zorg voor reinheid op de werkplek. Bijvoorbeeld, bij het demonteren van de oliepijp van een hydraulisch hefplatform en het vervangen van de oliepijpverbinding, moet deze onmiddellijk worden vervangen. Laat de oliepijpverbinding niet lange tijd buiten om te voorkomen dat stof en ander vuil in het oliecircuit van het hydraulische hefplatform binnendringen. Als er een dringende noodzaak is om deze tijdig te vervangen, kan een schone afdichtzak of wikkelfolie worden gebruikt om de oliepijpverbinding te wikkelen om vuil te voorkomen dat binnendringt.

Overzicht van handmatig hydraulisch platform: Handmatig hydraulisch platform is een klein hefmechanisch platform dat hoofdzakelijk wordt gebruikt voor kleinschalig heffen, verplaatsen en plaatsen van items, een solide structuur, stabiliteit, veiligheid en betrouwbaarheid, en zijn prestaties en levensduur hebben het geavanceerde niveau van hetzelfde materiaal bereikt. Op dit moment is de mainstream van de markt hydraulisch aangedreven heffen.Vanwege zijn compacte grootte en handige mobiliteit, wordt het ve≦el gebruikt in lo≧gistiek transport, magazijnbeheer, supermarkten, en gewone productie van kleine apparatuur.

Welkom gesprekken,Controleer 『de kwaliteit 』en het niveau van de hydraulische olie. Wanneer het hefplatform naar een hoge positie wordt verhoogd moet het hydraulische olieniveau 40-50 millimeter hoger zijn dan de bodem van de olietank. Wanneer de kleur van de hydraulische olie donkerder wordt, of er vreemde voorwerpen zoals grind in de olie zijn de olie plakkerig wordt, moet de hydrau「lische oli」e tijdig worden vervangen. Het hydrauli|sche systeem van het hefplatform moet worden gecontroleerd op hydraulische en pijpleidingverbindingen. Als de pijpleiding beschadigd is, moet de|ze onmiddellijk worden vervangen; Wanneer er losheid in het verbindingsdeel is, span de pijpverbinding aan.

Het dagelijkse onderhoud van hefapparatuur van het type geleiderail moet aandacht besteden aan regelmatige inspectie en onderhoud, verborgen gevaren elimineren, fouten elimineren en deze voordelen bereiken voor het verbeteren van de werkefficiëntie, het verlengen van de levensduur van de apparatuur en het verzekeren van de veiligheidsprestaties van de lift.

Onjuist gebruik van olie: Ontoereikend onderhoud van hooggelegen werkplatformapparatuur zoals mobiele liften kan ook leiden tot kleine montageplekken van componenten, waardoor het moeilijk is voor olie om een uniforme oliefilm op het wrijvingsoppervlak te vormen. Bovendien, vanwege assemblage en andere redenen, is het moeilijk om de uniformiteit van montageplekken te verzekeren, waardoor de efficiëntie wordt verminderd en vroegtijdige abnormale slijtage van apparatuurcomponenten wordt veroorzaakt; In ernstige gevallen kan het krassen of beet op het wrijvingsoppervlak van precisiemontage veroorzaken, wat leidt tot het optreden van abnormaal apparatuurgeluid.


Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieënHydraulische instapwas; Stroomlijn” Het ontwerp van de open scharnierverbinding verhoogt het lasgebied met meer dan drie keer in vergelijking met gewone buisvormige verbindingen waardoor de levensduur effectief wordt verlengd en onderhoud wordt vereenvoudigd.

hervorming,Op dit punt, als het hooggelegen werkplatform overbelast is, kan het schade aan de componenten veroorzaken en enkele mechanische storingen veroorzaken. Professionele liftfabriek met kwaliteitsborging, professioneel bedrijf, tijdige le|vering, hoge kosteneffectiviteit;, is het voorkeursmerk voor vele draadproducten geworden.

Veilige, beta.albare, langdurige samenwerki.ng, wederzijds voordeel en win-win situatie. Als u de verkeerde leverancier kiest, zult u in de latere fase verschillende after-sales problemen ondervinden en overweldigd worden. Onlangs hebben veel netizens gemeld dat de oliecilinder erg luidruchtig is. Vandaag zal ik kort wat kennis introduceren aan iedereen.

Openluchtliften en fabrieksladingliften zijn zwaar tillende mechanische apparatuur. Openluchtliften worden gebruikt voor het vervoer van goederen tussen verdiepingen van gebouwen, en zijn gespecialiseerde hydraulische ladingliftproducten. Ze worden hoofdzakelijk gebruikt voor het vervoer van goederen op en neer tussen verschillende werkvloeren; Verticale garage en autolift tussen garagevloeren. Het hydraulische systeem van het product is uitgerust met anti-val- en overbelastingsbeschermingsapparaten, en bedieningsknoppen kunnen op elke vloer en hefplatform werkbank worden ingesteld om multi-point verrichting te bereiken.

Busgow FreiburgBij gebruik moeten de vier poten stevig worden ondersteund op een stevige grond (gebaseerd op het loopwiel dat de grond gaat verlaten), en slapers kunnen worden gebruikt indien nodig.

De eenrichtingsklep is beschadigd. De eenrichtingsklep is ontworpen om olieteruggave te voorkomen. Als er een probleem is, kan er sprake zijn van een terugstroom, zodat deze op dit moment kan worden vervangen.

Bij het uitvoeren van werkzaamheden op grote hoogte op gevaarlijke randen, hangbruggen, hellingen of kliffen, moeten vangrails of veiligheidsnetten worden geïnstalleerd aan de kant die naar de lucht gericht is, of moeten veiligheidsgordels of touwen worden gebruikt.


Bron van dit artikel: Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieënPopulaire steden

Om u te voorzien van een grote hoeveelheid Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieën-informatie, kunt u gratis Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieën-nieuwsinformatie publiceren en opvragen, bedankt dat u Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieën hebt gekozen om te bezoeken

Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieën onderwerp zodat u Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieën gedetailleerde parameters, specificaties, real-time offerte, prijsopgave, hoogwaardige groothandel / levering en andere informatie kunt vinden