Startpagina>Bouwstoffen>Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieën

Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieën

vrijgavetijd:2023-12-11 14:08:25Laat gebruiker vrij:779HP136589660

Het is verboden onder hooggelegen werkplekken te blijven en veiligheidsnetten of andere beschermende voorzieningen moeten onder de werkplek worden geïnstalleerd om letsel door vallende voorwerpen te voorkomen.

Laat de hydraulische olie van de hydraulische hefladingslift afvoeren en gooi deze weg. Voor de openluchtgeleideraillift draai de verbinding aan en verwijder het oliefilter. Na reiniging, reinig het met perslucht, en breng het vervolgens terug naar de olietank en sluit de pijpleiding aan.

Busgow FreiburgWat zijn de onderhoudsregels voor de mechanische uitrusting van hydraulische liften? De remmen van elk mechanisme moeten regelmatig worden geïnspecteerd en aangepast om flexibiliteit en betrouwbaarheid te garanderen. Op het wrijvingsoppervlak mag er geen vuil aanwezig zijn en vuil moet worden afgespoeld met benzine of verdunner.

Openluchtliften en fabrieksladingliften zijn zwaar tillende mechanische apparatuur. Openluchtliften worden gebruikt voor het vervoer van goederen tussen verdiepingen van gebouwen, en zijn gespecialiseerde hydraulische ladingliftproducten. Ze worden hoofdzakelijk gebruikt voor het vervoer van goederen op en neer; tussen verschillende werkvloeren; Verticale garage en autolift tussen garagevloeren. Het hydraulische systeem van het product is uitgerust met anti-val- en overbelastingsbeschermingsapparaten, en bedieningsknoppen kunnen op elke vloer en hefplatform werkbank worden ingesteld om multi-point verrichting te bereiken.

Komarno,Beginnende operators: Door hun gebrek aan begrip of gebrek aan begrip van de bedieningsmethoden van hooggelegen werkplatforms, zoals mobiele lifte.n, is het gemakkelijk voor hen om fouten te maken en storingen van apparatuur te veroorzaken. Operators op dit gebied moeten geduldig leren en een training doorstaan voordat ze ze kunnen bedienen en gebruiken.

Bij gebruik moeten de vier poten stevig worden ondersteund op een stevige grond (gebaseerd op het loopwiel dat de grond gaat verlaten), en slapers kunnen worden gebruikt indien nodig.

De open instelplaatbasis maakt het handiger om vuil schoon te maken.


Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieënSimpel gezegd, zoals: bij overmatig installeren van lagers, is het eigenlijk moeilijk om ze in de as pin te prikken. Som:s kunnen sommige mensen echter denken aan het gebruik van een hamer om de lagers te raken voor gemak, en gebruik brute kracht tijdens de installatie. In feite, direct slaan van de lagers met een hamer kan aanzienlijke schade aan de lagers veroorzaken, wat de belangrijkste reden is voor lagerschade en het verminderen van de levensduur van de lagers. Dus bij het installeren van lagers mogen we niet te ver gaan. Gelukkig kunnen we er wat zachte doek of karton bovenop leggen voordat we ze installeren.

Bij het toevoegen van hydraulische olie, is het ook noodzakelijk om aandacht te besteden aan de structuur van de oliecilinder. Sommige oliecilinders zijn relatief complex intern, en hoeveel hefbewerkingen moeten worden uitgevoerd tijdens het vullen om elke positie van de hydraulische olie volledig te vullen. Daarom, bij het vullen, proberen om zoveel mogelijk toe te voegen, en dan test en laat de machine leeg om te zien of het de nominale positie bereikt.

Wat moet correct worden gedaan nadat de lift het water binnenkomt, om de lift zoveel mogelijk in een hoge voor- en lage achterpositie te houden, wat gunstig is voor het verminderen van het water dat de uitlaatpijp binnenkomt en schade aan de converter te voorkomen.

markt,De belangrijkste structuur en het doel van een geleideraillift: Het mechanische deel van een geleideraillift omvat hoofdzakelijk drie delen: een hefapparaat,( een spoorapparaat), en een riem veranderend apparaat. Het hefapparaat wordt hoofdzakelijk gebruikt om de persoon op te schorten die wordt opgetild, wat het kerndeel van het gehele mechanisme is. Het spoorapparaat wordt hoofdzakelijk gebruikt om bewegingstraject te verstrekken, beugel, wormgestel, geleidingsmechanisme,≤ hefarm≥, bovenste en lagere schelpen, enz. Het tandwielmechanisme omvat hoofdzake,lijk grote en kleine tandwielen, wikkelrollen, centrale assen en veiligheidsinrichtingen samengesteld uit stopgespen en torsieveren.

Het hefplatform moet in een loopgravenpositie worden geplaatst en de overeenkomstige antislipmaatregelen moeten worden genomen; Verwijder de versnellingsbak van het materiaal, verwijder de aso-liedoos, en neem het lagere lager en oliezuigapparaat eruit; Test langzaam rijden en controleer of het oppervlak rond de asdiameter ernstig beschadigd is; Als de schade ernstig is en wolfraam bezet is, moet het glad worden gepolijst met een oliesteen; Onder de elektromotor, plaats de slaper op de loopgravenrand aan de binnenzijde van de staalrail, gebruik een krik om de elektromotor regelmatig te trekken en verwijder de bovenste tegel; Controleer de status van de lagerkussens en olieabsorbers, onderzoek de oorzaak van de schade, dat is het branden van buitenlagers.In ernstige gevallen, kan het ervoor zorgen dat de asdoos en wielset samen worden bevestigd, wat de werking van de apparatuur beïnvloedt.

Controleer de rollen tussenassen en lagers; Pin en lager van de oliecilinder; Gelijkheid en slijtage van de scharnieras en lagers van de giek; Voeg olie toe aan de bovenstaande componenten voor onderhoud van buitenliften en fabrieksliften. Verleng de levensduur van lagers.


Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieënAls de hydraulische klep beschadigd is, moet de effectiviteit ervan worden gehandhaafd en kan deze tijdig worden vervangen.

Sincere service,De afgelopen jaren worden de liftincidenten die zich in China hebben voorgedaan door mobiele liftfabrikanten hoofdzakelijk veroorzaakt door drie factoren: menselijke bedieningsfouten, die puur word《:en veroor》zaakt door ontoereikende apparatuuroperators. Het tweede type zijn de eenvoudige liften zoals hangende takels die in China zijn afgeschermd en niet mogen worden gebruikt. Dit type lift heeft teveel potentieel gevaar, en omdat het land nu de productie van dergelijke eenvoudige liften heeft verboden, is de bestaande apparatuur vaak verouderd, wat vatbaarder is voor ongevallen. Het derde type is dat de productiekwaliteit ernstig is en niet voldoet aan de normen, moet de liftfabrikant eerst de sleutelweg van de motoras loodrecht op de aanhaalbout maken. Om een uniforme kracht te garanderen, schroef eerst de installatiebouten op elke diagonale positie, maar draai ze niet vast. Schroef vervolgens de installatiebouten op de andere twee diagonale posities en draai de vier installatiebouten één voor één vast. Draai daarna de bouten vast. Alle aanhaalbouten moeten worden bevestigd met een koppelsleutel volgens de aangegeven vaste koppelgegevens, en de lift en het hefplatform moeten worden geïnspecteerd

Bij gebruik moeten de vier poten stevig worden ondersteund op een stevige grond (gebaseerd op het loopwiel dat de grond gaat verlaten) en slapers kunnen worden gebruikt indien nodig.

Busgow FreiburgAlle technische indicatoren zijn al eerder geïnspecteerd en debugged, en alle technische indicatoren voldoen aan de ontwerpvereisten. Bij gebruik hoeft alleen de voeding te worden aangesloten en hoeft de hydraulische en elektrische systemen niet te worden aangepast.

Openluchtliften en fabrieksladingliften zijn zwaar tillende mechanische apparatuur. Openluchtliften worden gebruikt voor het vervoer van goederen tussen verdiepingen van gebouwen, en zijn gespecialiseerde hydraulische ladingliftproducten. Ze worden hoofdzakelijk gebruikt voor het vervoer van goederen op en neer tussen verschillende werkvloeren; Verticale garage en autolift tussen garagevloeren. Het hydraulische systeem van het product is uitgerust met anti-val- en overbelastingsbeschermingsapparaten, en bedieningsknoppen kunnen op elke vloer en hefplatform werkbank worden ingesteld om multi-point verrichting te bereiken.

Vervang door nieuwe olie en gebruik niet af en toe oude olie, anders zullen de bewegende delen in het systeem slijtage versnellen.


Bron van dit artikel: Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieënPopulaire steden

Om u te voorzien van een grote hoeveelheid Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieën-informatie, kunt u gratis Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieën-nieuwsinformatie publiceren en opvragen, bedankt dat u Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieën hebt gekozen om te bezoeken

Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieën onderwerp zodat u Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieën gedetailleerde parameters, specificaties, real-time offerte, prijsopgave, hoogwaardige groothandel / levering en andere informatie kunt vinden