Startpagina>energie>Lado.Engineering voor koude opslagAan welke zaken moet in het seizoen aandacht worden besteed?

Lado.Engineering voor koude opslagAan welke zaken moet in het seizoen aandacht worden besteed?

vrijgavetijd:2021-11-29 17:39:09Laat gebruiker vrij:632HP195506591

Wanneer het koelhuis in zijn geheel is gemonteerd, moet een ope≤ning met de wand ≥en het dak worden gereserveerd, moet de bodem of de bodem horizontaal zijn en moet de bouwomgeving schoon zijn.

Voldoet de kabel aan de parameters? In het algemeen moet de koelopslag faseelektriciteit gebruiken.

Lado.thermische klep van Danfoss wordt gebruikt voor de thermische klep van de koude opslag, met gegarandeerde kwaliteit; Door de hoge temperatuureisen van de koude opslag en de hoge mate van automatisering en regulering van de temperatuur, neemt het temperatuursysteem van de koude opslag een volledige automatische microcomputer aan, heeft geen spe≤ciale mensen nodi≥g om te werken, en kan op afstand worden gecontroleerd. Wanneer de temperatuur het gespecificeerde bereik overschrijdt, wordt het au≦tomatisch gealarme≧erd, wat van groot belang is voor de goede bewaring van de koude opslag.

Luchtdruktest: de test van de netheid van het systeem, ook bekend {als lekdetecti}eproces, is de laatste schakel van de inbedrijfstelling. Dit werk kan worden verdeeld in druk-, vacuüm- en ammoniak-detectiesfases.

Tlalpan.kgm,Alle aansluitingen van de apparatuur moeten worden aangebracht met draadleidingen en met klemmen worden bevestigd; de buizen van pvc draad moeten met lijm worden bevestigd en de opening van de pijp moet worden verzegeld en met kleefband worden gewikkeld.

De driedimensionale automatische koude opslag neemt de computer aan, die het laden en lossen, het stape,len, de opslagtemperatuur en de koelapparatuur kan voltooien.

De airconditioning opslag is relatief snel. Het bereikt meestal de vereiste temperatuur, een paar minuten sneller en een uur trager. Natuurlijk, de hoeveelheid inventaris en de temperatuur in de winter en zomer, koeling is ook verdeeld in luchtkoeling, koeling met water, maar de meeste kleine koelkasten zijn luchtgekoeld, Het marktaandeel is ongeveer 80%.


Lado.Engineering voor koude opslagAan welke zaken moet in het seizoen aandacht worden besteed?Regelmatig bijhouden of de aansluitpijpen op de aansluitende leidingen en kleppen van de koeleenheid stevig zijn en of er koelvloeistof lekt. De methode voor lekdetectie is: dipspons of dun weefsel met detergent en schuim, dan het gelijkmatig aanbrengen op het gebied om te worden gedetecteerd en te observeren voor een paar minuten. Als er water lekt, zullen er bellen verschijnen. Markeer het lekkende gebied en trek het aan of gas snijdt het.

In de lage temperatuuromgeving vooral in de periodieke bevriezing- en ontdooiingscyclus, is de constructie ook kwetsbaar voor. Daarom moeten de bouwmaterialen van de koude opslag en de structuur van elk deel van de koude opslag voldoende weerstandsvermogen hebben.

De koeling van koude opslag besteedt steeds meer aandacht aan de behoeften van milieubescherming en energiebesparing. Het magazijn heeft een breed scala van temperatuurcontrole. De selectie, lay-out en windsnelheid veld beschrijving van koelapparatuur zijn geschikt voor de koeling behoeften van verschillende goederen. Uitgerust met perfecte opslagtemperatuur actieve detectie, registratie en actieve apparatuur.

Design merk,Graad, afzuigtemperatuur motortemperat.uur, carter temperatuur en temperatuur voor de klep, de bevriezing van de verdamper en de klep observeren, en het olieniveau en de kleurverandering van de oliespiegel. Of de werking van de apparatuur abnormaal is.

De installatie van een koelleiding vereist dat de diameter van de koperleiding strikt wordt gekozen overeenkomstig de interface van de afzuiging van de compressor en de uitlaatklep. Wanneer de scheiding tussen condensor en compressor groter is dan 3M, moet de diameter van de pijpleiding worden verhoogd.

Bevroren en gekoelde opslag begint te verschuiven naar schap- en pallettopslag in overeenstemming met ^ versterker; amp; amp; ldquo 65307; FIFO en amp; amp; amp; rdquo-verbinding 65307; Dit is bevorderlijk voor de verbetering van de kwaliteit van de warenopslag en het verminderen van verliezen.


Lado.Engineering voor koude opslagAan welke zaken moet in het seizoen aandacht worden besteed?Voor de koeling met de lucht, houdt u het oppervlak van de koelspoel van de koude opslag schoon om de omringende lucht circulatie en lage temperatuur te verzekeren. Maak regelmatig de schaal op de spoel schoon om een goed warmtewisseleffect te garanderen.

Eerst de klant.,De lucht in de gecontroleerde atmosfeer moet een passende circulerende stroom hebben om de temperatuur van de lucht in de opslagruimte uniform te maken. Als de bloedstroom niet wordt uitgevoerd, absorbeert de lucht in het magazijn de ademhalingswarmte van groenten en de warmtelekkage van verschillende delen, wat de bovenste temperatuur verhoogt en de producten gemakkelijk kan verslechteren. Vooral kort na de opslag van groenten is het meer nodig om de ventilatie en de circulatie te versterken.

Tijdens de vroege werking van de koeleenheid, zorgvuldig de olieteruggave van de compressor observeren en het schoon houden. Als blijkt dat het olieniveau niet schoon genoeg is of het olieniveau daalt, vervangen door nieuwe olie in de tijd, HVA:C en chemische technologie. De input power range is ontwikkeld tot 8-1000kw, en zijn onderzoeks- en ontwikkelingsvelden zijn breed -verdeeld, verbonden aan de lage druk van de compressor, en is geïnstalleerd voor alle soorten koelhuizen met hoge prijzen in het hele land voor een lange tijd. De koelhuis is geïnstalleerd, gebouwd, fruitopslag, koeling, koeling, koeling koeling, koe:ling, Het koelmiddel dat door de compressor wordt afgevoerd, wordt gebruikt; voor verdamping en vergassing, en wordt direct lage temperatuur en lage druk door het mechanisme om het doel van de koeling te bereiken.

Na de installatie van de gecontroleerde atmosfeer opslag, een andere belangrijke afwerking is het reinigen van het hele systeem. De samengeperste lucht zal de verontreinigingen die in de gecontroleerde atmosfeer blijven verwijderen, wat een sleutelrol speelt bij het gebruik van de gecontroleerde atmosfeer.

Bron van dit artikel:

Om u te voorzien van een grote hoeveelheid Lado.Engineering voor koude opslagAan welke zaken moet in het seizoen aandacht worden besteed?-informatie, kunt u gratis Lado.Engineering voor koude opslagAan welke zaken moet in het seizoen aandacht worden besteed?-nieuwsinformatie publiceren en opvragen, bedankt dat u Lado.Engineering voor koude opslagAan welke zaken moet in het seizoen aandacht worden besteed? hebt gekozen om te bezoeken

Lado.Engineering voor koude opslagAan welke zaken moet in het seizoen aandacht worden besteed? onderwerp zodat u Lado.Engineering voor koude opslagAan welke zaken moet in het seizoen aandacht worden besteed? gedetailleerde parameters, specificaties, real-time offerte, prijsopgave, hoogwaardige groothandel / levering en andere informatie kunt vinden