Startpagina>Bouwstoffen>Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieën

Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieën

vrijgavetijd:2023-12-10 18:39:06Laat gebruiker vrij:779HP136589660

Het handmatige hydraulische schaarplatformvoertuig heeft de volgende kenmerken: geschikt voor vervoer over lange afstand; loopvoeten en beschermingsinrichtingen; Lichtgewicht en gemakkelijk te tillen; Uniek gietontwerp zorgt voor veiligheid; Het ontwerp van de technische handgreep zorgt voor een comfortabele bediening voor de machinist.

Het hefplatform van de dubbele kolom aluminiumlegering is ontworpen met mooie en royale verschijning en wordt gemaakt van hoogwaardig aluminiumlegeringsmateriaal Het heeft een grote draagcapaciteit, en kan een lading van 150-300 kilogram dragen. Groot aanrechtontwerp voor gemakkelijke toegang

Busgow FreiburgHoe langer de oliepijp, hoe langer de hydraulische oliepijp wat een langer pad aangeeft.De hydraulische oliestroom vergt tijd, en de hijstijd van het hydraulische hefplatform is ook langer. Daarom moet tijdens installatie de lengte van de oliepijp zoveel mogelijk binnen het toegestane bereik van het ontwerp worden geminimaliseerd; Op basis van het aanpassen van de machtseenheid, kan de grootte van de oliepijp ook worden aangepast, en de overeenkomstige aanpassingen kunnen worden gemaakt terwijl het materiaal voldoet aan de normale vraag en veiligheid.

De haak van de veiligheidsgordel mag niet worden opgehangen aan onstabiele of bewegende voorwerpen.

Starowavara.kgm,Controleer, pas aan en vervang defecte delen van het zware werkende staafmechanisme; Reinig de onderdelen van de klep; Controleer de netheid van de kern van de hydraulische olieklep voor klemmen (productie, installatie problemen, vuil problemen)

Na zorgvuldige inspectie bleek dat het hoofdzakelijk werd veroorzaakt door twee redenen: één was het verlies van hydraulische druk, en de andere was het lekken van hydraulische kleppen of afdichtingen.

Zoals we nu allemaal weten, zijn liften en hefplatforms de afgelopen jaren op grote schaal gebruikt om de problemen op te lossen die we in het dagelijks leven tegenkomen. Omdat hoogtewerk een risicovol beroep is dat het gebruik van hulpwerktuigen vereist om bepaalde taken uit te voeren, valt het gebruik van liften ongetwijfeld op de markt voor huishoudelijke machines en is krachtig ontwikkeld.


Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieënAls er al water in de motor van de lift is terechtgekomen, moet de motor worden gedemonteerd zodat het water snel kan verdampen. Dit is een zeer snelle ontvochtigingsmethode in de zomer.

Schroef de schroeven op het stofdichte gat aan de buitenkant van de liftflans los, pas de PCS-systeemring aan om zijn zijgat met het stofdichte gat uit te lijnen, en draai de binnenste zeshoek aan. Verwijder daarna de sleutel van de motoras.

Controleer de rollen, tussenassen en lagers; Pin en lager van de oliecilinder; Gelijkheid en slijtage van de scharnieras en lagers van de giek; Voeg olie toe aan de bovenstaande componenten voor onderhoud van buitenliften en fabrieksliften. Verleng de levensduur van lagers.

Klik om te bekijken,De hefkracht van de verticutator is niet sterk of de hefkracht is zwak: de drukregeling van de overloopklep voldoet niet aan de noodzaak om de druk aan de vereiste waarde aan te passen; Raadpleeg het schoonmaakpunt 5 hierboven voor lekkage in de oliecilinder; De directionele klep zit vast of lekt intern; Het olieniveau is te laag en het olieinlaatfilter is geblokkeerd; De brandstoftoevoerpomp heeft nadelen; Controleer de slijtage van de eenrichtingsklepkern en kle-pzitting, en controleer of de eenrichtingsklepveer moe of vervormd is.

Het geleidemechanisme van het geleidemechanisme van de fabrikant van de geleideraillift is hoofdzakelijk samengesteld uit geleideplastic buizen, compressieveren, veiligheidspluggen, geleideschalen en geleideschachten Als een semi-sectionele weergave van het geleidemechanisme wordt een smalle kloof gevormd tussen de twee geleideplastic buizen, en de opheffende doekriem strekt zich uit uit de doos van deze smalle opening om te voorkomen dat de doekriem in verwarring raakt en een leidende rol speelt. De veiligheidsstop wordt ondersteund door een geleidebeugel en een compressieveer Om te voorkomen dat de compressieveer stabiliteit verliest na het worden onderworpen aan kracht, is een kleine geleidestang ontworpen op de veiligheidsstop, en de opening tussen de kleine geleidestang en de veer is ontworpen volgens de tabel. De ophangarmschacht wordt gelast en geïnstalleerd met een ophangarmhaak aan beide uiteinden. Het materiaal wordt geselecteerd en getemperd om drie ophangpunten met de haak aan de onderste schaal van de doos te vormen. Het zachte ondersteuningshijsapparaat zal worden opgetild door de persoon die wordt opgetild. De draagcapaciteit van de ophangarm is om ervoor te zorgen dat de persoon die wordt opgetild in een comfortabele staat kan zijn tijdens het rijden. De afstand tussen de twee ophangarmhaken wordt vermeld in de tabel als ontwerpreferentie, en de balansbalk wordt gebruikt om de balans van het hefapparaat te handhaven, Het materiaal is ontworpen als een holle buis, waardoor het totale gewicht van de hefarm wordt verminderd.

Overzicht van handmatig hydraulisch platform: Handmatig hydraulisch platform is een klein hefmechanisch platform dat hoofdzakelijk wordt gebruikt voor kleinschalig heffen, verplaatsen en plaatsen van items, evenals voor het hanteren van kleine waardevolle items. Het product heeft een roya|le en mooie verschijning, een solide structuur, stabiliteit, veiligheid en betrouwbaarheid, en zijn presta「ties en levensduu」r hebben het geavanceerde niveau van hetzelfde materiaal bereikt. Op dit moment is de mainstream van de markt hydraulisch aangedreven heffen.Vanwege zijn compacte grootte en handige mobiliteit, wordt het veel gebruikt in logistiek transport, mag!azijnbeheer, bibliotheke;n, supermarkten, en gewone productie van kleine apparatuur.


Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieënZoals we nu allemaal weten, zijn liften en hefplatforms de afgelopen jaren op grote schaal gebruikt om de problemen op te lossen die we in het dagelijks leven tegenkomen. Omdat hoogtewerk een risicovol beroep is dat het gebruik van hulpwerktuigen vereist om bepaalde taken uit te voeren valt het gebruik van liften ongetwijfeld op de markt voor huishoudelijke machines en is krachtig ontwikkeld.

Korting,Er zijn- problemen met de hydraulische koppelomvormer en compensatiesysteem van mobiele liften, zoals zwakke koppelomvormer, vermogensverschuivingsfout, hoge olietemperatuur, onvoldoende hydraulische koppelomvormer, ontoereikende drukregeling, onvoldoende tegendruk Controleer de kwaliteit van koppelomvormer olie (of hydraulische transmissieolie verkeerd wordt gebruikt),( dosering), koppelomvorm≦er drukregelklep≧, tegendrukklep en hun ingestelde drukwaarde. De directionele klep zit vast of lekt intern. Olievervuiling is ernstig. Controleer de oorzaak van de klep plakken en elimineer het dienovereenkomstig. Filter of vervang de hydraulische olie. Als de olietemperatuur te veel stijgt, controleer of er een probleem is met de koeler. Co|ntroleer de kwaliteit van de hydraulische olie. De hydraulische instapbrug van het merk, ook bekend als het hydraulische laad- en losplatform, kan snel laden en lossen van goederen bereiken. Het structuurontwerp is eenvoudig het gebruik is flexibel en handig, en de werkefficiëntie is hoog. Het wordt veel gebruikt en wijd populariseerd in de markt.

Wat voor soort functie kan worden bereikt door het installeren van de lift? Controleer vóór installatie of de motor en de lift intact zijn, ingangsas, en liftgroef van de motor.

Losmaken: De nieuw verwerkte en geassembleerde componenten van hooggelegen werkplatformapparatuur zoals mobiele liften hebben de neiging om geometrische vormen en bijpassende afmetingen te hebben In de vroege stadia van apparatuurgebruik, als gevolg van de invloed van wisselende belastingen zoals impact en trillingen, of factoren zoals warmte en vervorming, gekoppeld aan snelle slijtage, is het gemakkelijk om de eerder vastgemaakte componenten van hooggelegen werkplatformapparatuur zoals mobiele liften los te laten raken.

Busgow FreiburgEr zijn drie beweegbare platen aan beide zijden van de instelplaat, die effectief kunnen voorkomen dat de tenen van operators per ongeluk worden verwond wanneer de instelplaat wordt verlaagd, waardoor de veiligheid van apparatuurgebruik wordt gewaarborgd.

Laat alle hydraulische olie in de olietank afvoeren, open de .olietank, haal het oliezuigfilter eruit, reinig het en breng het terug naar de olietank en installeer het in zijn oorspronkelijke positie. Vul de brandstoftank met nieuwe olie.

Veel mobiele liften zijn uitgerust met verschillende beschermingsmiddelen om de veiligheid van het leven van mensen te garanderen. Laten we nu eens kijken welke veiligheidshulpmiddelen beschikbaar zijn op mobiele liften?


Bron van dit artikel: Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieënStad XML

Om u te voorzien van een grote hoeveelheid Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieën-informatie, kunt u gratis Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieën-nieuwsinformatie publiceren en opvragen, bedankt dat u Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieën hebt gekozen om te bezoeken

Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieën onderwerp zodat u Busgow FreiburgProfessionele vrachtlift3 categorieën gedetailleerde parameters, specificaties, real-time offerte, prijsopgave, hoogwaardige groothandel / levering en andere informatie kunt vinden